Over Zaz Noorden

Zaz Noorden

Ik ben Zaz Noorden. Ben afgestudeerd aan het middelbaar. Bijna ga ik naar de universiteit en zal ik moeten erkennen dat ik niet meer kan voortgaan als een kind van elf jaar.

Met mijn moeder ga ik vaak op reis en heb ik al prachtige dingen gezien. Deze zomervakantie ben ik voor het eerst in mijn hele leven naar Aziƫ geweest. Nu kan ik dat ook al van mijn lijstje schrappen.

“Fantasie maakt alles mogelijk”

Ik schrijf dolgraag en je kan een paar verhalen lezen van mij op Wattpad.
Ik heb geprobeerd mijn allereerste verhaal ‘De wereld zonder geschiedenis’ naar uitgevers te sturen, maar tot nu toe hebben ze allemaal geweigerd. Ik geef de hoop echter niet op!

Natuurlijk ben ik dus ook een enorme boekenwurm. Dit jaar ben ik begonnen alle boeken die ik in 2017 heb gelezen / nog moet lezen op te schrijven. Het is me namelijk al veel te vaak voorgevallen dat ik me nog de titel nog de auteur van een boek kan herinneren.

Ik hou me met van alles en nog wat bezig en om eerlijk te zijn heb ik geen idee wat er van dit hier moet komen. Zoals alles in het leven zal ik wel zien waar het me leidt.

Ik heb een moto en dat geldt: ‘Fantasie maakt alles mogelijk!’
Gebruik dus je verbeelding en je kan alles doen wat je maar wilt. Onthoud dat, het is namelijk heel belangrijk!